fotbollströjor med namn och nummer


Fotbollskläder, Fotbollströjor, Fodboldtrøjer, Fodboldtrøjer Børn areola är för närvarande fotbollströjor med namn och nummer två rena lakan hittills

.

Areola att det var en kampanj att hitta en klubbFotbollskläder, Fotbollströjor, Fodboldtrøjer, Fodboldtrøjer Børn

areola är för närvarande fotbollströjor med namn och nummer två rena lakan hittills

 

Fulham-målvakt Alphonse Areola erkänner att han avslår ett Champions League-drag med Rennes.

Areola är för närvarande utlånat hos Fulham från PSG. Han hade spenderat förra säsongen på lån från Real Madrid, där han främst fungerade som täckmantel för No1 Thibaut Courtois.

Efter tolv månader efter att ha spelat bakom belgaren erkänner Areola att det var en kampanj att hitta en klubb där han visste att han skulle få chansen att uppträda regelbundet.

fotbollskläder

Även när Rennes kvalificerade sig för Champions League, förklarade Areola att han inte kunde överväga omkopplaren utan försäkringar om spelchanser.

fotbollströjor

Han sa till Canal + via Le 10 Sport, 'Varför vägrade jag Rennes för Fulham? Det fanns diskussioner, men det var inte klart. Vid ett tillfälle var du tvungen att vara i ditt' ödmjuka 'huvud, börja bakifrån för att kunna studsa tillbaka bättre.

fodboldtrøjer

Areola antydde också att hans framtid med PSG kunde vara över. Den franska landskampen erkänner att han spelar som reserv för Costa Ricas kapten Keylor Navas är något han inte har något intresse av.

Fodboldtrøjer Børn

Den här säsongen har Areola gjort nio matcher för Fulham och släppt in 15 mål. Han har också två rena lakan hittills.


Køb England Trøje

Arsenal Fotbollströja Barn Med Eget Tryck

dortmund Fodboldtrøje

tottenham hotspur Fodboldtrøje

Schalke 04 Fotballdrakter

55 Views

Comments